Keress minket a Facebook-on!      

A rendelő

Budapesttől mindössze 10 km-re fekvő Telki, gyönyörű környezetben, természetvédelmi területekkel körülölelve a Zsámbéki medencében fekszik. A házakig lenyúló erdő a kirándulási lehetőségeken kívül kristálytiszta levegőjével várja az ide látogatókat.
Rendelőm közvetlenül a főút mellett, egy 2010-ben épült szolgáltatóházban található. A házban több orvos hatékony együttműködésével látjuk el a hozzánk fordulókat.
Ezzel a családias környezettel harmóniában áll a gyógytorna rendelő is. Az otthonos és tágas váróból nyílik az orvosi szoba, a gyógytorna kezelőhelyiség és a mosdó, ahol torna után átöltözésre és zuhanyozásra is van lehetőség. A két ablakkal ellátott szobában diszkréten, egyénre szabottan folynak a kezelések. A rendelő kellemes, nyugalmas környezetében minden hozzám forduló páciens részére a legmegfelelőbb gyógytorna kezelés biztosításával és tanácsadással járulok hozzá a fájdalommentes életvitelhez.
Megközelítés a Széna térről induló menetrendszerinti volánbusszal kb. 25 perc alatt,(Telkiben a megálló közvetlenül a rendelőnél van), vagy autóval több irányból.